Μαθήματα στο διαδίκτυο

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ_ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ONLINE_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των διαδικτυακών μας τμημάτων σύγχρονης κιθάρας, ενώ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λετουργήσουν και τα τμήματα μπουζουκιού, πιάνου και θεωρίας. Τώρα όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να μάθεις μαζί μας το αγαπημένο σου όργανο. 

Με την εγραφή σας, αποκτάτε πρόσβαση στην ψηφιακή μας πλατφόρμα όπου και μπορείτε να μελετήσετε τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα για εσάς. Μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να εκτυπώσετε το το υλικό που είναι αναρτημένο σε μορφή εικόνων ή pdf, ενώ όλα τα βίντεο τα παρακολουθείτε όσες φορές εσείς θέλετε.  Παράλληλα έχετε την δυνατότητα για συνεχή επικοινωνία και ανατροφοδότηση με τον διδάσκοντα καθηγητή μέσω μηνυμάτων αλλά και τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε και μιας τηλεδιάσκεψης διάρκεις 40'. Με το τρόπο αυτό τα μαθήματα γίνονται στην ουσία εξατομικευμένα. Κάθε μήνα με την ανανέωση της συνδρομής σας "ανοίγουν" και νέα μαθήματα. Τα μαθήματα είναι απόλυτα διαβαθμισμένα και απευθύνονται σε αρχάριους όλων των ηλικιών. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μαθημάtων μπορεί να γίνει και από κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω εφαρμογής. Στα μαθήματα περιλαμβάνονται επίσης σημειώσεις και βίντεο που αναλύουν την απαραίτητη "θεωρία" ώστε ο σπουδαστής να αποκτήσει ολοκληρωμένη μουσική γνώση.

Τα μηνιαία δίδακτρα είναι: 30€ χωρίς τηλεδιάσκεψη και 40€ με δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλέφωνα: 2316 002 003, 2310 77 66 97 

Στις εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν σας δίνουμε μια ιδέα από το υλικό που έχουμε ετοιμάσει για τα μαθήματα!

Μάθημα κιθάρας για αρχαρίους Let it be

Το βίντεο είναι ένα μικρό παράδειγμα από το υλικό που υπάρχει διαθέσιμο στην πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης στην οποία αποκτάτε πρόσβαση με την εγγραφή σας!

Knocking on heaven's door

Στα διαδικτυακά μαθήματα υπάρχουν και βιντεομαθήματα με πληθώρα ελληνικών και ξένων τραγουδιών!

Φιλικά,

Αργυρίου Βασίλης

Κοινοποίηση σελίδας