Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της "Rock band" στη λήξη του φεστιβάλ παιδείας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου 19 και 21 Ιουνίου 2023

Χριστουγενιάτικη συναυλία 2022!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Πολυλειτουργικό κέντρο-Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Είσοδος ελεύθερη!

Ορχήστρα εγχόρδων

Στιγμιότυπα από τη συναυλία της ορχήστρας εγχόρδων με μαέστρο τον Μαρίνο Καρπούζα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το κλείσιμο της χρονιάς 2021-2022

Joy to the world!

Στιγμιότυπα από τη γενική πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία 2021

Εκδήλωση αφιέρωμα στο ρεμπέτικο του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Αποσπάσματα από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου, παρουσία της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής της Unesco κας Καίτης Τζιτζικώστα, στις 25/6/2018 στο σιδηροδρομικό μουσείο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση του βιβλίου του κου Χρήστου Καρδαρά "Ιστορία και ρεμπέτικο" και συναυλία με ρεμπέτικα τραγούδια μέχρι τη δεκαετία του ΄50. Τη μουσική κάλυψη της βραδυάς είχε η σχολή μας με τη ρεμπέτικη κομπανία της, τους "Εναρέ". Στο βίντεο παρακολουθείτε στιγμιότυπα από την συναυλία! Η εκδήλωση μεταδόθηκε ολόκληρη από το Άτλας tv.

Ύμνος στο ρεμπέτικο από παιδιά

Ο μαέστρος των Εναρέ, του ρεμπέτικου μουσικού σχήματος της σχολής μας, καλεσμένος στην εκπομπή της κας Τσόρμπας Χριστίνας στο Βεργίνα tv.

Παγκόσμια μέρα της μουσικής 21/6

Καλεσμένοι από το δήμο Κορδελιού  - Ευόσμου συμμετείχαμε με ένα μέρος της χορωδίας μας στην τελετή λήξης του φεστιβάλ παιδείας, που φέτος συμπλήρωσε ως θεσμός τα 23 χρόνια! 

Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά"

Στιγμιότυπο από τη μουσική παράσταση "όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά".

Στιγμιότυπα από τις συναυλίες των σπουδαστών!

Στιγμιότυπα από τις συναυλίες των σπουδαστών!

Κοινοποίηση σελίδας